Ergin Ataman küfürlere isyan etti

Türkiye Basketbol Ligi 12. haftasında Pınar Karşıyaka'ya konuk olan Galatasaray Liv Hospital'ın hocası Ergin Ataman, maçın son anlarında çileden çıktı.

Yayınlanma: 24.12.2014 - 22:26
Abone Ol google-news

Sarı kırmızılı ekip zorlu deplasmandan 84-77'lik mağlubiyetle ayrılırken karşılaşmanın son saniyelerinde tribünlerin yoğun küfürlerine dayanamayan Ataman, sert bir tepki gösterdi.

Pınar Karşıyaka tribünlerinin dakikalarda küfürlü tezahüratta bulunduğu Galatasaray'ın koçu, maçın bitimine saniyeler kala aldığı molada küfürlerin devam etmesi sonrasında elindeki taktik tahtasını yere fırlattı.
Ataman'ın bu hareketi sonrasında sahaya birçok yabancı madde yağarken Pınar Karşıyakalı oyuncular taraftarlarını sakinleştirmeye çalıştı.

Ataman'ın tribünlere dönerek tepkisini sürdürdüğü görülürken "Ayıp be, ayıp" şeklinde bağırdığı duyuldu.

'KÜFÜR YEMEYE GELMEDİM' 

Türkiye Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka'ya 84-77 yenilerek 12 maçta 6 galibiyette kalan Galatasaray Liv Hospital'da Antrenör Ergin Ataman, karşılaşmada kendisine yönelik küfürlere tepki gösterdi.

"Ben buraya küfür yemeye değil maç oynamaya geldim" diyen Ataman, "Karşıyaka'ya 15 yıl önce antrenör olarak onurumla hizmet verdim. Maçın başından sonuna kadar şahsıma, aileme küfür edildi. Buna izin veren Karşıyaka ve Basketbol Federasyonu'nu kınıyorum" dedi.

ATAMAN'DAN CARTER AÇIKLAMASI

Ataman, Uşak Sportif'ten Justin Carter'la ilgilendiklerini, ama bu oyuncunun transfer listelerinin ilk sıralarından olmadığını da söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler