Fenerbahçe'den Kartal'a tarihi fark

Türkiye Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe, evinde Beşiktaş İF'yi 97-59 mağlup etti. Sarı Lacivertliler, bu galibiyetle tarihi bir skor elde etti.

Yayınlanma: 11.01.2015 - 21:59
Abone Ol google-news

Türkiye Basketbol Ligi'nin 15. haftasında Fenerbahçe Ülker, evinde Beşiktaş İntegral Forex'i konuk etti. Mücadeleye Siyah Beyazlılar etkili başladı. İlk çeyrekte Fenerbahçe karşısında üstünlük kuran Kartal, 1. periyotu 17-13 önde kapattı. İkinci çeyrekte Fenerbahçe Ülker fırtınası esti. Sarı Lacivertliler, bu  çeyrekte 30-7'lik bir seri sağladı ve ilk yarıyı 43-24 önde tamamladı.

3. çeyrekte kıran kırana bir mücadele vardı. Karşılıklı sayılarla geçilen 3. periyotu Fenerbahçe Ülker 27-24 önde tamamladı: 70-48. Son çeyrekte oldukça rahat bir oyun sergileyen Sarı Lacivertliler, farkı giderek açtı. Siyah Beyazlılar, son çeyrekte şanssızdı. Uzaktan atışları ve 2'likleri çemberi bir türlü bulamadı. Kanarya'da ise tam tersi bir durum yaşandı. Fenerbahçe, çoğu atışında isabet sağladı ve karşılaşmadan 97-59'luk skorla galip ayrıldı. Fenerbahçe Ülker, rakibi Beşiktaş'a 38 sayı fark atarak tarihi bir başarı elde etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler