Derbide olaylar çıktı... Aziz Yıldırım anons yaptı

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Çeyrek Final Fenerbahçe-Galatasaray Odeabank karşılaşmasının devre arasında olaylar çıktı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, küfürlü tezahürat yapan taraftarları mikrofonla anons yaparak uyardı.

Yayınlanma: 03.03.2015 - 22:11
Abone Ol google-news

Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan FIBA Kadınlar Euroleague çeyrek final ilk maçının devre arasında tribünde olaylar çıktı.

Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda oynanan ve iki kulüp arasındaki anlaşma gereği Galatasaraylı taraftarların salonda alınmadığı karşılaşmada Fenerbahçeli taraftarlar arasında kavga çıktı. Çıkan kavga sonucu bazı taraftarların tribünden aşağıya düştüğü görülürken, hafif yaralanan taraftarlara sağlık ekipleri müdahale etti. Olay, polisin müdahale etmesiyle büyümeden yatıştırıldı.

Bu arada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray aleyhine küfürlü tezahürat yapan taraftarları mikrofonla anons yaparak uyardı. Yıldırım, "Ben Aziz Yıldırım. Kısa bir süre sonra Dünya Kadınlar Günü. Buradakiler bizim bacılarımız, kızlarımız, çocuklarımız. Onlara saygı duyun" ifadesini kullandı.

Bu arada başkan Aziz Yıldırım'a küfrettiği tespit edilen bir taraftar ise polis tarafından gözaltına alındı.

 
 
 

İKİNCİ DEVREYİ KAÇIRDI

Gözaltına alınan taraftar ve Aziz Yıldırım karakola gittiler. Yıldırım, burada olayları anlattı ve bu taraftardan şikâyetçi olduğunu söyledi. Yaklaşık 45 dakika karakolda kalan Aziz Yıldırım mücadelenin 2. devresini de izleyemedi. Daha sonra yanıda şoförü, stat müdürü Ayhan Bak ve yönetici Avukat Deniz Aytöre ile birlikte karakoldan ayrılan Yıldırım’ın son derece neşeli olduğu ve Aytöre ile sohbet ettiği görüldü. Bu arada yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu da Aziz Yıldırım’a destek olamk için karakola geldi.
 
SAHADAN VIP’E GEÇTİLER

Olayın ardından Aziz Yıldırım dışarı çıkarken tribünde arbede yaşandı. Sarı kırmızılıları Ataşehir’de temsil eden Ural Aküzüm ve Cem Kınay ise bu sırada protokol tribününde kaldı. Yıldırım, zarar görmemeleri için iki Galatasaraylı yöneticinin saha içinden dinlenme alanına alınmalarını söyledi. Bunun üzerine Fenerbahçeli yöneticiler, iki Galatasaraylı yöneticileri VIP’e götürüp sohbet ettiler.
 
MAÇI DA İHMAL ETMEDİ

Karakolda ifade verirken maçın skorunu da yakından takip eden Başkan Aziz Yıldırım, sürekli Deniz Tolga Aytöre’den skoru öğrendi. Sarı lacivertlilerin mücadeleyi kazanmasıyla Yıldırım da büyük bir sevinç yaşadı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler