Anadolu Efes'te Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Anadolu Efes, Cedevita Zagreb maçında gazilerimizi ağırlarken karşılaşmanın devre arasında da Cumhuriyet Bayramı’na özel vals gösterisi yapılacak.

Yayınlanma: 28.10.2015 - 15:40
Abone Ol google-news

 

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Turkish Airlines Euroleague B Grubu’nun 3. haftasında 29 Ekim 2015 Perşembe günü Cedevita Zagreb’i ağırlayacağı karşılaşma, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 92. yılı coşkusuna sahne olacak.

Euroleague’in 2. haftasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda İtalyan rakibi EA7 Emporio Armani’yi ağırlayan ve rakibini 89-73’lük skorla mağlup eden Anadolu Efes, grupta 3’te 3 yapmak için Hırvatistan takımı Cedevita Zagreb’i 21.45’te başlayacak karşılaşmada konuk edecek.

Karşılaşmanın Cumhuriyet Bayramıyla aynı güne rastlaması, basketbolseverlerin oldukça keyifli bir maç deneyimi yaşamalarını sağlayacak. Anadolu Efes Spor Kulübü, Cedevita Zagreb maçında Gazilerimizi ağırlayacak. Karşılaşmanın devre arasında ise Cumhuriyet Bayramı’na özel bir vals gösterisi yapılacak.

Basketbolseverlerin karşılaşma sonrasında ulaşım sıkıntısı yaşamamaları için Marmaray, 00.30 ve 01.00 saatlerinde olmak üzere iki ek sefer daha yaparken Yenikapı-Hacıosman ve Kadıköy-Kartal metroları da Marmaray’ın ek seferleri doğrultusunda sefer saatlerini uzatacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler