Brüksel'deki saldırıda, Bellin yaralandı.... Mbokani'nin durumu iyi!

Brüksel'de yapılan terör Brüksel'de yapılan terör saldırısının ardından BC Telenet Oostende basketbol takımının eski oyuncusu Sebastien Bellin'in yaralandığı bildirilirken Norwich City'nin yıldız forveti Dieumurci Mbokani de saldırı sırasında Brüksel Havalimanı'nda olduğu öğrenildi.

Yayınlanma: 22.03.2016 - 15:41
Abone Ol google-news

Belçika Brüksel'de yapılan terör saldırısının ardından BC Telenet Oostende basketbol takımının eski oyuncusu Sebastien Bellin'in yaralandığı belirtildi. Ayrıca İngiltere ekiplerinden Norwich City'nin forveti Dieumurci Mbokani de saldırı sırasında Brüksel Havalimanı'nda olduğu öğrenildi.

Belçika basınına konuşan Bellin'in yakını, "Onun durumu şu anda bilinmiyor" dedi. Oostende'nin eski pivot oyuncusunun yoğun bakımda olduğu açıklandı.
Belçika Basketbol Ligi ekiplerinden Antwerp'in ise İtalya'da olduğu bilgisi verildi. Saldırının düzenlendiği Zaventem havaalanına dönmek üzere olan ekibin, İtalya'da kaldığı ve terör saldırısından dolayı dönmediği belirtildi.

MBOKANI DE ORADAYDI!
Norwich City'nin yıldız forveti Dieumurci Mbokani de saldırı sırasında Brüksel Havalimanı'ndaydı. Golcü oyuncu saldırıda yara almadı ancak psikolojik olarak çok etkilendi.
İngiliz kulübü yaptığı açıklamada, MBokani'nin ailesiyle birlikte evine geri döndüğünü ve ailesiyle zaman geçirdiğini söyledi. Ayrıca MBokani'nin toparlanana kadar kulüp tarafından herhangi bir çağrı almayacağı da belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler