Ufuk Sarıca'dan Beşiktaş açıklaması: Beklemedeyim

Adı Beşiktaş ile anılan Pınar Karşıyaka başantrenörü Ufuk Sarıca iddiaları doğrulayarak, "Beşiktaş için beklemedeyim" dedi.

Yayınlanma: 24.05.2016 - 13:26
Abone Ol google-news

Spor Toto Basketbol Ligi play off çeyrek finalinde Galatasaray Odeabank’a elenerek sezonu noktalayan Pınar Karşıyaka’nın adı Beşiktaş Sompo Japan’la anılan antrenörü Ufuk Sarıca, "Beklemedeyim" dedi. 

Beşiktaş Sompo Japan’ın kendisiyle ilgilendiğini doğrulayan başarılı antrenör, "Ancak ortada olmuş bitmiş bir şey yok. Kulübümle kontratım devam ediyor. Kongrede göreve gelen yeni yönetim bütçeyi belirledikten sonra kendileriyle görüşeceğim. Kararımı da bu görüşme sonrasında vereceğim" diye konuştu.

Pınar Karşıyaka’ya 4 sezonda 1 lig şampiyonluğu ve 1’er Türkiye ve Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandırıp Eurochallenge Cup’ta final oynatan Ufuk Sarıca, gelecek sezon basketbolda bütçenin azaltılacağı yolundaki haberler için de şunları söyledi:

"Futbolda durum ortadayken, Yaşar Holding basketbolda neden küçülmeye gitmek istiyor, anlam veremedim. Basketboldaki başarıların holdinge de çok olumlu geri dönüşleri oluyor. Süreci bekleyip göreceğiz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler