Cumhurbaşkanlığı Kupası Fenerbahçe'nin... Taraftardan Erdoğan'a protesto

Anadolu Efes'i 77-69 skorla yenen Fenerbahçe, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sahibi oldu. Kupa töreni esnasında Fenerbahçe'ye kupasını vermek için sahaya inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, taraftarların ıslıklarıyla karşılaştı.

Yayınlanma: 05.10.2016 - 21:52
Abone Ol google-news
<video:610842>

 

 

Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Fenerbahçe ve Anadolu Efes, karşı karşıya geldi. Fenerbahçe büyük bölümünü üstün götürdüğü mücadeleyi 77-69 kazanarak kupanın sahibi oldu. Sarı-lacivertliler 3 yıllık aranın ardından kupayı müzesine götürdü.

Maça hızlı başlayan Fenerbahçe oldu. Jan Vesely’nin enerjisi ve Datome’nin isabetli şutlarıyla öne geçen Zeljko Obradivic’in takımı, ilk çeyreği 15-9 önde geçti. İkinci periyotta Anadolu Efes alan savunması ve hızlı hücumlarla fark yaratmaya çalıştı. Sarı-lacivertlilerde dış şut isabeti düşük olunca oyun dengede kaldı. Fenerbahçe 24-18 önde gitti soyunma odasına.

Üçüncü çeyrekte ise Anadolu Efes farkı kapatmak için büyük çaba sarf etti. Kostas Sloukas’ın önderliğinde farkın kapanmasına müsade etmeyen Fenebahçe, son çeyreğe 64-56 önde girdi. Son bölümde dış atışlardan da yardım alan Fenerbahçe sezona kupa ile başladı.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN TRİBÜNDEN TAKİP ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı Spor Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu da karşılaşmayı tribünden takip etti. 

EFES’İN EFSANESİ NAUMOSKİ İZLEDİ

Makedonya Basketbol Federasyonu Başkanı, eski Efes Pilsen efsanesi Petar Naumoski ve eşi, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay'ın davetlisi olarak Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası Finali'ni salonda takip etti.

TBF Genel Sekreteri Celal Arısan ve TBF Yöneticileri ile görüşen Petar Naumoski, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu ile de hasret giderdi.

ERDOĞAN ISLIKLANDI

Kupa töreni esnasında Fenerbahçe'ye kupasını vermek için sahaya inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, taraftarların ıslıklarıyla karşılaştı. Islıkların yükselmesi üzerine salonda müziğin sesi açılarak uğultu bastırılmaya çalışıldı.

ANADOLU EFES FENERBAHÇE'Yİ TEBRİK ETTİ

Anadolu Efes, kupayı kaybettiği Fenerbahçe'yi resmi Twitter hesabından tebrik etti. Efes, bu hareketiyle büyük takdir topladı.

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler