NBA'de sürpriz başlangıç

NBA'de 2016-17 sezonu gece oynanan 3 maçla başladı. Gecenin ilk karşılaşmasında NBA'nin son şampiyonu Cleveland Cavaliers yıldız oyuncusu LeBron James'in müthiş performans gösterdiği karşılaşmada New York Knicks'i 117-88 mağlup etti.

Yayınlanma: 26.10.2016 - 09:49
Abone Ol google-news

Gecenin ikinci karşalaşmasında ise Utah Jazz ile Portland Trail Blazers arasında oynandı. Mode Center'da oynanan maçta Trail Blazers karşılaşmayı 113-104 kazanan ekip oldu.
NBA'de gecenin son maçında sezonun şampiyonluk favorilerinden Golden State Warriors ile San Antonio Spurs karşılaştı. Oracle Arena'da oynanan karşılaşmayı San Antonio Spurs 129-100 gibi farklı bir skor ile kazandı. Geçen sezon oynadıkları ilk 24 maçı kazanma başarısı gösteren Golden State Warriors bu sezona mağlubiyet ile başladı.


WARRIORS'UN AĞIR YENİLGİSİ

Kevin Durant'i kadrosuna katan Golden State Warriors, sezona iddialı bir başlangıç yapmak istedi ancak kendi evinde San Antonio Spurs'e karşı 129-100'lük skorla ağır bir yenilgi aldı.


Rakibine her alanda büyük bir üstünlük kuran Gregg Popovich'in öğrencileri, sembol oyuncu Tim Duncan'ın emeklilik kararından sonra çıktıkları ilk NBA maçında adeta şov yaptı. Kevin Durant'i kadrosuna katarak sezon öncesi NBA'in en çok konuşulan transferine imza atan Warriors ise rakipleri karşısında fark yarattığı üç sayı ortalamasında bu sefer sadece %21.2'de (7/33) kalarak ağır mağlubiyetten kurtulamadı.

KAWHI LEONARD REKORUNU KIRDI
Karşılaşmada belirleyici olan faktörlerden biri, bench desteği oldu. Spurs'ün kenardan gelen oyuncuları toplam 56 sayı üretirken Warriors'ta bu sayı 16'da kaldı.

Kawhi Leonard, 35 sayıyla karşılaşmanın en iyi skoreri olurken ABD'li basketbolcu kariyer sayı rekorunu kırdı. LaMarcus Aldridge de 26 sayı 14 ribauntla double double yapmayı başardı. Maça kenarda başlayan Jonathon Simmons da 20 sayı üretmeyi başardı.

Warriors cephesinde ise Kevin Durant'ın ilk maçında 27 sayı ve 10 ribauntluk etkileyici bir performans ortaya koymasına rağmen bu katkı galibiyet için yeterli olmadı. Stephen Curry'nin 26 sayıyla tamamladığı mücadelede Draymond Green de 18 sayı ve 12 ribaunta imza attı.

San Antonio Spurs bir sonraki maçında deplasmanda Sacramento Kings ile karşılaşacak. Golden State Warriors ise New Orleans Pelicans'a konuk olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler