Fenerbahçe Doğuş çok farklı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Doğuş, evinde TOFAŞ'ı 103-63 mağlup etti

Yayınlanma: 05.06.2018 - 22:36
Abone Ol google-news

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Doğuş, TOFAŞ'ı 103-63 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Yeni başkan Ali Koç'un yerinde takip ettiği mücadeleye Sarı-Lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi ve maç kapalı gişe oynandı.

Tansiyon yükseldi

Mücadelenin ilk yarısının sonlarında TOFAŞ'lı Tony Crocker, bir faul pozisyonunda hakemi alkışladığı için hem sportmenlik dışı hem de teknik faul alarak oyundan atıldı. İkinci yarıda ise Fenerbahçe Doğuşlu Nicolo Melli ile ribaunt mücadelesine giren Raymar Morgan, rakibine sportmenliğe aykırı bir harekette bulununca karşılaşmanın hakemi Mehmet Keseratar Morgan'ı oyundan ihrac etti.

Koç'a yoğun ilgi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde mazbatasını alan başkan Ali Koç, basketbol takımını destelemeye geldi. Yönetim kurulu üyeleri ile mücadelenin başlamasına kısa bir süre kala Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'na gelen Koç, tezahüratlarla karşılandı. Serinin ilk maçına yoğun ilgi gösteren sarı lacivertli taraftarlar Koç'a sevgi gösterilerinde bulunurken, ''Ali Koç Başkan Fenerbahçe Şampiyon'' şeklinde tezahüratlarda bulundular. Tribünlerde Koç'un resminin bulunduğu bir pankart açıldı.

FENERBAHÇE DOĞUŞ: 103

TOFAŞ: 63

SALON: Ülker

FENERBAHÇE DOĞUŞ: Wanamaker 17, Nunnally 14, Melih 12, A.Muhammed 12, Vesely 11, Ahmet 10, Melli 9, Datome 5, Sloukas 5, Sinan 5, Barış 2, Egehan 1

TOFAŞ: Morgan 2, Berkan Durmaz 7, Barış Ermiş 13, Yiğit Aslan 11, Crocker 8, Mejia 6, Henry 2, Efe Beşok 3, Mert Konuk, Owens 4, Kadji 2, Muhsin Yaşar 5.

DİSKALİFİYE: Crocker, Morgan (TOFAŞ)

1. PERİYOT: 21-15

İLK YARI: 47-30

3. PERİYOT: 80-42


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler