Basketbolda ikinci raund

Fenerbahçe - Tofaş serisine devam.

Yayınlanma: 07.06.2018 - 07:27
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Doğuş, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off final serisi ikinci maçında Tofaş’ı konuk edecek. Karşılaşmayı Erşan Kartal, Ziya Özorhon, Mehmet Karabilecen hakem üçlüsü yönetecek. Toplam 4 galibiyete ulaşacak ekibin sezonu şampiyon tamamlayacağı serinin ilk maçını sahasında 40 sayı farkla 103-63 kazanarak 1-0 öne geçen Fenerbahçe Doğuş, bugün de galip gelerek Bursa’da oynanacak karşılaşmalar öncesi avantajını korumaya çalışacak. TOFAŞ ise, ikinci maçı kazanarak, saha avantajını lehine çevirmeyi amaçlıyor.

Fenerbahçe Doğuş - Tofaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda saat 21.00’de başlayacak müsabaka beIN Sports 3 ve NTV’den naklen yayınlanacak. 

Fenerbahçe Doğuş’un gözü play-off rekorunda

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin play-off final serisinde TOFAŞ karşısında 1-0 öne geçen Fenerbahçe Doğuş, yakaladığı galibiyet serileriyle dikkati çekiyor.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda final serisinin ilk maçında rakibini 103-63 gibi farklı bir skorla geçen sarı-lacivertliler, gözünü Anadolu Efes’in 20 yıllık "play-off galibiyet serisine" dikti.

Yaklaşık 2 yıldır play-off’ta maç kaybetmeten ve bu seviyede oynadığı son 16 maçı da kazanan sarı-lacivertliler, TOFAŞ serisini de 4-0’la geçmesi durumunda adını bir kez daha Türk basketbol tarihine yazdıracak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler