Golden State’in hedefi Anthony Davis

NBA’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Golden State Warriors kadrosunu güçlendirmenin peşinde

Yayınlanma: 11.06.2018 - 21:32
Golden State’in hedefi Anthony Davis
Abone Ol google-news

The Athletic‘in haberine göre NBA’in hali hazırda süper gücü olan Golden State Warriors, yaz aylarında zaten güçlü olan kadrosunu güçlendirebilecek yegane ismin Anthony Davis’in peşine düştü!

Yine de Warriors‘ın tereyağından kıl çeker gibi bu transferi gerçekleştirmesi mümkün gözükmüyor. Warriors, Kevin Durant’i serbest oyuncu olarak kadrosuna katsa da Anthony Davis’in New orleans Pelicans ile devam eden bir sözleşmesi var.

AdTech Ad

Son şampiyonun bu büyük hayalini gerçekleştirmesi için ne makul senaryo ise takas. Warriors da Anthony Davis’i Pelicans‘tan koparmak için kadrosunun büyük bir bölümünü feda etmek durumunda kalacağının farkında.

Kevin Durant ve Klay Thompson’ın sözleşme yenileme dönemlerinin geldiği düşünülürse Golden State Warriors, eğer bu hayalinde ciddiyse yaz boyunca yoğun mesailer harcamak zorunda kalacak gibi görünüyor.

Bu sezonu 28.1 sayı ve 11.1 ribaund ortalamarıyla tamamlayan Anthony Davis, tıpki Warriors’a katılmadan önceki Kevin Durant gibi playoff’ta Warriors’a boyun eğmişti.

Kaynak: Eurohoops


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler