Beşiktaşlı yıldızlara teklif yağıyor

Beşiktaş yönetiminin, takımın yıldızları için devre arası kulübün kapısını çalacaklara yanıtı net

Yayınlanma: 26.12.2015 - 11:12
Abone Ol google-news

Süper Lig’in zirvesinde yer alan Beşiktaş’ın yıldızları transferin gözdesi. Slaven Biliç’in ardından Şenol Güneş’in takımın başına gelmesiyle birlikte bu sezon bambaşka bir kimliğe bürünen siyah-beyazlılarda milli stoper Ersan Gülüm, Çin kulüplerinin gözdesi. Bu sezon biri cezalı, 2’si de sakatlık nedeniyle kaçırdığı 3 maçın dışında ligdeki tüm karşılaşmalarda ilk 11’de forma giyen Ersan’a sezon başında olduğu gibi devre arasında da Asya kıtasından teklif var.

Siyah-beyazlılar Shandong Lunen’in sezon başında yaptığı teklifi reddederken bu kez Hebei China Fortune tecrübeli futbolcu için devreye girdi. Çin temsilcisinin bonservis için 3.5 milyon Euro, Beşiktaş’tan bu sene 1.2 milyon Euro kazanan ve 3 yıl daha mukavelesi olan oyuncuya da 3 milyon Euro önermesi bekleniyor.

Ersan’ın yanı sıra Gökhan Töre geçen sezon olduğu gibi yine Atletico Madrid’in kıskacında. Beşiktaş’tan West Ham United’a giden Slaven Biliç de eski öğrencisini takımında görmeyi çok istiyor.

İSTEYEN ÇOK AMA…

Oğuzhan Özyakup da başta İngiltere’den Arsenal olmak üzere İtalyan ekiplerinin radarında. Kerim Frei da yine Ozzie gibi Çizme takımlarının gündeminde.

Ancak geçen sezon 13 milyon Euro’ya Çin’e giden Demba Ba’da olduğu gibi astronomik rakamlar sözkonusu olmadığı sürece Beşiktaş yönetiminin bu teklifler için tavrı net. Siyah-beyazlılar oyuncular için yapılacak önerileri “Şampiyonluğa gidiyoruz. Kimseyi satmayı düşünmüyoruz” diyerek geri çevirecekler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler