Beşiktaş'ta borç bilmecesi

Transferin hareketli takımı Beşiktaş’ta Divan Kurulu, tavan yapan borç için yönetimi uyarırken üyelere de bilgi mektubu yolladı. Fikret Orman’ın denetçilere dayanarak 1.5 milyar olarak açıkladığı rakamın aslında 2.2 milyar TL olduğu açıklandı, harcamalara dikkat edilmesi istendi.

Yayınlanma: 06.09.2016 - 23:35
Abone Ol google-news

Transferin son günü önemli isimleri kadrosuna katan Beşiktaş’ta borç kaosu yaşanıyor.

Siyah-Beyazlı camianın Divan Kurulu, geçenlerde üyelerine stat inşaatından, bankalarda rehin verilen hisselere, transferden, UEFA FFP kriterlerine kadar uyarı niteliğinde bir bilgilendirme raporu gönderdi. Bu raporun en can alıcı bölümü ise Beşiktaş Denetim Kurulunun açıkladığı 1.5 milyar TL (500 Milyon Dolar) olarak belirtilen borcun aslında, 2 milyar 290 milyon (763 Milyon Dolar) olduğunun altının çizilmesi.

Raporun sonlarına doğru Divan Kurulunun düştüğü not ise Beşiktaş’ın borçlarının üzerindeki tartışmanın, ilerleyen günlerde artarak devam edeceğinin adeta bir işareti.

www.duydukmu.com’un özel haberi camiada geniş yankı uyandırırken, Beşiktaş Divan Kurulu’nun hazırladığı kapsamlı rapordaki dikkat çeken bir nokta da Siyah- Beyazlı camianın geleceğe borçlanması, gelecek yıllara ilişkin, reklam,satış ve benzeri anlaşmalar yapılıp, bu paraların harcanması.

Beşiktaş Divan Kurulu’nun açıklamasının sonuda ise “Borçlar Beşiktaş’ın borcudur ve Beşiktaş’ın namusudur. Bu borçlar ödenecektir. Borcu az göstermek, muhasebe dışı hesaplamalarla borcun büyük bir kısmını elimine eder gibi görünmek sonucu değiştirmez ve hiçbir şekilde muhasebe kayıtlarında değişikliğe gidilemez, böyle yapmakla borçlarda ödenmiş sayılmaz” denildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler