Dünyanın en kalabalık selfiesi

Nokia Lumia 730 ile bir selfie içerisinde en çok kişi rekoru Bangladeş’te kırıldı. Microsoft ve Coca Cola’nın birlikteliğinde gerçekleştirilen dünyanın en kalabalık selfie/öz çekim fotoğrafına 1,151 kişi katıldı.

Yayınlanma: 24.11.2014 - 09:49
Abone Ol google-news

Nokia’nın özellikle selfie/öz çekim için geliştirdiği yeni telefonu Lumia 730 ile 1 selfie fotoğrafı içerisinde en çok kişi rekoru kırıldı. Nokia’nın Lumia 730 Dual SIM modeliyle gerçekleştirilen rekorda 1,151 kişi aynı fotoğraf içerisinde yer aldı. Microsoft ve Coco Cola‘nın düzenlediği etkinlikle kırılan dünya rekoru için Guiness Rekorlar Kitabı‘ndan onay bekleniyor.

Nokia‘nın orta sınıafa yönelik kamera telefonu Nokia Lumia 730‘un Bangladeş’teki rekor etkinliği 22 Kasımda gerçekleştirildi. Bashundhara City Shopping Mall’da çekilen selfie/öz çekim fotoğrafı, Nokai Lumia 720'un 5 mega piksel çözünürlüğündeki ön kamerasıyla çekildi. Guiness yetkilileri daha önce bir bu klasmanda başvuru olmadığı için çekilen fotoğrafın bir ilk olduğunu belirttiler.

Nokia Lumia 730 Çift SIM modeli ülkemizde satılmıyor. Nokia, Türkiye’de aynı özelliklere sahip tek SIM girişli Lumia 735 modelini satışa sundu.

Beyaz BlackBerry Passport Ön Siparişte


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler