Twitter direkt mesaja serbestlik getirdi

Twitter, DM özelliğinde değişikliğe gitti.

Yayınlanma: 23.04.2015 - 09:29
Abone Ol google-news



Direct Message özelliğinde değişikliğe giden sosyal medya devi, mesajlaşma için gereken alıcının göndericiyi taki etme şartını kaldırdı. Twitter’ın DM özelliği piyasaya ilk çıktığında, kullanıcıların karşılıklı olarak birbirini takip etmesini zorunlu tutmuştu. Sonrasında bu özellikte değişikliğe gidilmiş, bir kullanıcıya DM atılabilmesi için sadece sizi takip ediyor olması yeterli kılınmıştı. Sosyal medya devi son olarak Ocak ayında grupça mesajlaşma özelliğini kullanıcılarına sunmuştu.

Yapılan son değişiklik ile Twitter üzerinden herkes birbiriyle direkt mesaj aracılığıyla konuşabilecek. Bu durum, hem marka hem de bireysel hesapları etkiliyor. Sosyal medya üzerinden müşteri hizmetleri veren markalar, kullanıcılardan DM ile ilgili detay bilgi istedikleri sırada, karşıdaki kullanıcıyı takip etmek zorunda kalmayacak.

Her kullanıcı DM atabilmek için bir ayar değişikliği yapmak zorunda. DM almak isteyen kullanıcılar, ayarlar bölümünde bulunan Güvenlik ve Gizlilik sekmesinden ilgili ayarı hususi olarak değiştirmesi gerekiyor. Yani istemeyen kullanıcılara takip etmediği kişiler yine mesaj atamayacak.

Microsoft, E3 2015’e hazırlanıyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler