Minecraft hikaye modundan yeni video geldi!

Son yılların en popüler oyunu Minecraft’ın hikaye modunun ilk bölümüne ait video yayınlandı. Toplamda 5 bölümden oluşacak olan Minecraft hikaye moduna dair ilk ipuçları, yayınlanan videoda yer alıyor. Efsanevi oyun, hikaye modu ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Piyasaya çıkış tarihi ve ilk bölüme ait ilk tanıtım videosu haberimizde.

Yayınlanma: 04.10.2015 - 09:10
Abone Ol google-news

İlk olarak 2009 yılında piyasaya sürülen ve günümüzde artık bir kültür haline gelmiş olan Minecraft oyunu, hikaye moduyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl Aralık 2014’te müjdelenen Minecraft hikaye modunun çıkmasına oldukça az bir zaman kaldı. “Order of Stone” yani “Taşların Düzeni” olarak adlandırılan hikaye modu, toplamda 5 bölümden oluşacak. Minecraft’ın orijinali açık dünya haritasına sahip bir hayatta kalma oyunuydu. Ancak oyuna farklı bir hava katmak adına şimdi hikaye modu geliyor.


Telltale Games tarafından yayınlanacak olan hikaye modunda, Jesse adında bir karakteri yöneteceğiz. Bu karakterle birlikte yine Minecraft evreninden ekip arkadaşlarımızda, maceradan maceraya koşmak mümkün olacak. Adeta bir sinema filmi gibi yayınlanan hikaye modunun ilk bölümüne ait videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Minecraft Order of Stone, 13 Ekim tarihinde dijital oyun marketlerinde satışa çıkacak. Mağazalarda ise 27 Ekim tarihinden itibaren kutulu olarak satın alınabilecek.

8K çözünürlüklü ekran duyuruldu!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler