Geekbench 3 kısa süreliğine ücretsiz!

Yeni bir akıllı telefon almak istediğinizde hemen her kullanıcı gibi performansı önemli bir kriter olarak görüyor olabilirsiniz. Geekbench 3 ile telefonunuzun performansını ölçebilirsiniz, üstelik ücretsiz olarak. Detayları haberimizde.

Yayınlanma: 28.11.2015 - 14:21
Abone Ol google-news

Akıllı telefonlar artık çok farklı yönleri ile ön plana çıkabiliyor. Kimi cihazlar kamerasıyla, kimileri ekranıyla, kimileri ise performansı ile rakipsiz olabiliyor. Haberlerimizde sık sık cihazların tek ve çoklu çekirdek performans puanlarını sizlere aktarıyoruz. Artık bunların daha anlamlı olması için ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz bir uygulama var.


Benchmark yani karşılaştırma uygulamaları oldukça popüler. Kimileri ücretli kimileri ise ücretsiz olarak uygulama marketlerinde bulunuyor. Bu haberimizin konusu ise Geekbench 3. Geekbench 3 isimli performans testi uygulaması kısa süreliğine iOS işletim sistemi için ücretsiz. Zaman zaman ücretsiz olarak sunulan uygulamayı iOS işletim sistemli cihazlarınıza bugünlerde ücretsiz olarak kurabiliyorsunuz.
App Store üzerinden kısa süreliğine ücretsiz olarak kullanıma sunulan uygulamayı kaçırmamanızı öneriyoruz. Bir kere indirdikten sonra daha sonra silseniz bile, artık uygulamanın sahibi oluyorsunuz ve istediğiniz zaman ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Ayrıca iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ta gündeme gelen TSMC ve Samsung işlemci krizini de Geekbench 3 ile çözebiliyorsunuz. Cihazınızda hangi işlemci olduğunu bu uygulamayla görebiliyorsunuz.

Dev tablet Galaxy View için ilk reklam yayınlandı!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler