Apple yeni rekoru açıkladı

Apple, App Store ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. Yayınlanan açıklamada, belirli bir dönemde App Store üzerinden yapılan harcamaların rekor kırdığı bilgisi dikkat çekti.

Yayınlanma: 09.01.2020 - 13:20
Abone Ol google-news

APP STORE, YENİ YILA GİRERKEN REKOR KIRDI!

İlk olarak Apple’ın açıkladığı verilerin Noel Haftası ile Yılbaşı arasında geçen süreyi kapsadığını belirtelim. Bu dönemde App Store müşteri harcamaları 1.42 milyar dolara ulaştı. Bu harcama tutarı, 2008 yılından beri hayatımızda olan App Store için bir rekor.


APP STORE İSTATİSTİKLERİ


Açıklanan verilerde yeni yılın ilk gününde yapılan harcama da açıklandı. Buna göre yeni yılın ilk gününde sadece 24 saat içerisinde tüm dünyada  386 milyon dolar tutarında harcama yapıldı ve bu rakam da Apple tarafından rekor olarak değerlendirildi.


Bu rakamlar ile geçen yıl arasında fark da oldukça yüksek seviyede. Buna göre, geçen yıl Noel ile yılbaşı arasındaki harcama tutarında yüzde 16, yılın ilk günü harcaması arasında ise yüzde 20 fark var. Apple rekor rakamları gösteriyor ki, kullanıcıların sayısı ve kullanıcıların yaptığı harcamalar her yıl giderek daha da artıyor. (ShiftDelete)



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler