İşte dünyanın en küçük cep telefonu

Zanco firması tarafından geliştirilen Tiny T1 cep telefonu, madeni paralardan biraz daha büyük yapısı ile şu anda dünyanın en küçük cep telefonu ünvanını elinde bulunduruyor.

Yayınlanma: 03.08.2018 - 08:13
Abone Ol google-news

2 inçten daha küçük boyutta olduğu için Tiny T1’i satın alanlara boyun askısı hediye ediliyor. Zira, avuç içinde bile kaybolan telefonu bir yerlerde kolayca unutabilirsiniz. Bu minicik telefon ( 46,7 mm yüksekliğe sahip ) için dayanıklılık testi yayınlandı.

 ShiftDelete'de yer alan habere göre, Tiny T1 dayanıklılık testi birçok kişinin tahmin edebileceği gibi, dayanıklılık testleri ile popülerleşen JerryRigEverything isimli YouTube kanalından geldi.

 En küçük telefon: Tiny T1 dayanıklılık testinde

Bir AA pilden daha küçük boyutta olan akıllı telefonun ekranı ilk denemede çizilmeye başlıyor. Bu kadar küçük ekranda herhangi bir koruma teknolojisi vs. bulunmaması gayet normal. Telefonun plastik kasası bıçak ile kolayca soyuluyor.

 Tuş takımıda benzer şekilde soyuluyor, ancak tuşlar dayanıklılığını sergilemeye devam ediyor. Çakmak testi ise oldukça komik bir şekilde sonuçlanıyor. Cihazın ekranında herhangi bir iz oluşmuyor, doğrudan ekran eriyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler