Artık Facebook’ta beğenmeyeceksiniz

Sosyal medya denince akla ilk gelen isim olan Facebook geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklama ile bazı değişikliklere gidileceği haberini vermişti.

Yayınlanma: 12.08.2014 - 09:39
Abone Ol google-news

Sosyal medya devinin yapacağı değişiklikler sonrasında kullanıcılara zorla sayfa beğendirme döneminin kapanacağı belirtiliyor. Sosyal medya devi Facebook tarafından getirilen yeni kural gereği kullanıcıları sosyal eklentileri kullanmaya ya da sayfaları beğenmeye teşvik etmemeniz gerekiyor. Bu kurala ödül teklifleri, geçit uygulamaları ve sayfanın beğenilme durumuna göre değişen uygulama içeriklerinin de dahil olduğunu belirtelim.

Yeni düzenleme gereği sosyal medya devinin en önemli işlevi olan “beğen” artık sizin için bir zorunluluk olmaktan çıkıyor. Kullanıcıların şirketler ile bağlantı kurmak ve onlar hakkında haberlerden bilgi sahibi olmak için kullandığı bu işlev, Facebook’un yeni politikası gereği istediği kaliteli bağlantılara uymadığı için kullanılmasını istemiyor. Sosyal medya devi yapılacak bu değişiklik sonrasında hem kullanıcıların hem de reklamcıların karlı konuma geleceğinin altını çiziyor.

Söz konusu bu değişikliklerin geliştiriciler tarafından 5 Kasım 2014 tarihine kadar uygulamaya sokulması gerekiyor. Buna göre geliştiricilerin 3 ay gibi bir süreleri olduğunu söyleyebiliriz.

Justin.tv Yolun Sonuna Geldi!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler