Yeni büyük boy iPhone, iPhone 6L adını taşıyabilir

Merakla beklenen yeni iPhone’u iki farklı boyutta piyasaya süreceği bilinen Apple’ın büyük boyutlu versiyon için iPhone 6L adını tercih edeceği söyleniyor.

Yayınlanma: 18.08.2014 - 10:53
Abone Ol google-news



Amerikalı teknoloji devi Apple’ın yeni amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 6 için meraklı bekleyiş sürerken, yeni iPhone hakkında merak edilen detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Henüz Apple cephesinden iPhone 6 hakkında resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, geçtiğimiz aylarda internete sızdırılan bilgiler sayesinde firmanın farklı boyutlarda iki yeni iPhone üzerinde çalışmakta olduğu biliniyor.

4.7 ve 5.5 inç boyutlarında olacağı belirtilen bu iPhone 6 modelleri hakkında ilk detaylar ve görüntüler yavaş yavaş ortaya çıkıyor olsa da, henüz bu modellerin hangi isimler altında piyasaya sürüleceği bilinmiyordu. Ancak yeni iPhone’un üretiminin sürdüğü Çin’de son günlerde ortaya çıkan söylentilere göre, 5.5 inç ekrana sahip büyük boyutlu yeni iPhone, iPhone 6L adıyla piyasaya sürülecek. iPhone 6L ismi şimdilik sadece söylentiden ibaret olsa da, Apple’ın iPhone 6 ismini 4.7 inçlik model için kullanacağı bir süredir konuşuluyordu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler