İşte Bill Gates’in yeni projesi

Microsoft bünyesinde daha aktif bir görev üstleneceği geçtiğimiz aylarda açıklanan Bill Gates’in Office 16 üzerinde çalışmakta olduğu ortaya çıktı.

Yayınlanma: 07.10.2014 - 10:00
Abone Ol google-news



Microsoft‘un kurucusu olan Bill Gates‘in de desteğini alan Satya Nadella, bu yılın başında Microsoft’un yeni CEO’su olarak seçilmişti. Amerikalı teknoloji devi Microsoft’un içinden geçtiğimi değişim sürecinde aldığı kritik kararlarla kendisini kanıtlayan Nadella, göreve başladığı ilk dönemde yaptığı açıklamayla kendi yönetimi sırasında Bill Gates’in firmada daha aktif olarak yer alacağını belirtmişti.

Uzun süredir Microsoft‘un çalışmalarından uzun duran ve bunun yerine sosyal kuruluşlarla beraber hayır işlerine ağırlık veren Bill Gates de bu durumu doğrulamış ve artık Microsoft’ta daha aktif bir rol üstleneceğini açıklamıştı. Gates’in firma içerisinde hangi görevi üstleneceği şimdiye kadar merak konusu olsa da, yazılım dehasının ne üzerinde çalıştığı sonunda ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Bloomberg TV’ye verdiği bir röportaj sırasında Microsoft‘taki çalışmaları hakkında konuşan Bill Gates, Office 16 üzerinde çalışmakta olduğunu duyurdu. Satya Nadella önderliğindeki yenilenmiş Microsoft’un en önemli ürünleri arasında yer alan Office’i ciddi anlamda geliştirmeye kararlı görünen Gates, önümüzdeki yıl yayınlanacak olan Offica 16'yla bunu başarmayı amaçlıyor.

Apple Watch seri üretime geçmek üzere


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler