Lumia 1330’dan yeni görüntüler sızdırıldı

Microsoft’un Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtması beklenen yeni phableti Lumia 1330’dan yeni görüntüler internete sızdırıldı.

Yayınlanma: 14.01.2015 - 09:37
Abone Ol google-news

Özellikle iPhone 6 Plus’ın yakaladığı muazzam başarının ardından teknoloji dünyasının ilgisini çekmeyi başaran phablet kategorisinin bu yükselişinden sonra harekete geçen Amerikalı teknoloji devi Microsoft, phablet kategorisinden yeni bir akıllı telefon piyasaya sürmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Lumia 1330 adını taşıyan bu yeni akıllı telefon hakkında Microsoft cephesinden resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, internete sızdırılan bilgiler sayesinde merak edilen birçok detay gün yüzüne çıktı.

Microsoft Lumia 1330‘un donanımsal özellikleri hakkında ilk detayların geçtiğimiz günlerde sızdırılmasının ardından şimdi de telefondan ilk görüntüler internete sızdırıldı. Microsoft’un yeni phabletini geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen Lumia 930 Gold Edition’la yan yana gösteren bu yeni görüntüler, telefonun devasa boyutunu gözler önüne serdi.

Bu yeni görüntüler de göz önüne alındığında Lumia 1330‘un daha önce iddia edildiği gibi 1280 x 720 çözünürlükte 5.7 inç dokunmatik ekran barındırması neredeyse kesinleşmiş oldu. Telefonun diğer donanımsal özellikleri arasında ise dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemci, Adreno 305 GPU, 1 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, Carl Zeiss lensli 14 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera yer alıyor.

Microsoft cephesinden resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, firmaya yakın kaynaklardan alınan bilgiler telefonun Mart ayı başında Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılabileceğini gösteriyor.

Charlie Hebdo’ya Google’dan destek


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler