Twitter ve Foursquare birleşiyor

Twitter, kendi hesabından yayınladığı bir tweet ile Foursquare veritabanını kullanacağı yeni bir ortaklığı kullanıcılara duyurdu.

Yayınlanma: 26.03.2015 - 10:13
Abone Ol google-news



Twitter kullanıcıları kısa zaman içerisinde Foursquare veritabanından çekilen konumları belirtip etiketleyebilecek. Anlaşma sonucunda Twitter; Foursquare’de bulunan tüm konum bilgisine erişme imkânını da sahip olmuş olacak.

Yani şu an için Dünyada en çok kullanılan konum bildirme uygulaması olan Foursquare yeni bir ses getirecek projeye imza atmış oldu.

Foursquare ile birlikte Twitter’da yeni bir tweet atarken konumu açtığınızda yalnızca bulunduğunuz şehri değil, direkt olarak mekânları da seçme imkânına kavuşmuş olacağız.

Konum etiketleri ise aynı konumda atılan tweet’leri göstermekle birlikte kullanıcılara aynı yerde bulunan kişilerle tanışma olanağı da sağlamış olacak.

Kullanıcılar bazında yalnızca çok özel olarak adlandırılan konum bildirmekten pek fazlasını ifade etmeyen bu yeni anlaşma sonucunda Twitter’ın markalara nasıl ulaşacağı ve bundan gelir elde edip etmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor.

Tek bilinen şey ise Sosyal Medya Devi ve Konum Bildirme Uygulamacılarının yeni projeleri ile Facebook’a rakip olacakları. Zira Facebook; geçen yıl Whatsapp’ı satın almıştı.

Fakir Hausgerate temizlikte deterjan devrini kapatıyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler