Apple Music bize ne katacak?

Dinlerken beğendiğiniz şarkıların ne olduğunu sizin için bulan dünyaca meşhur uygulama Shazam, Apple Music ile bütünleşmiş bir şekilde çalışabilmek için güncelleştirildi.

Yayınlanma: 01.07.2015 - 12:17
Abone Ol google-news

Henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen Apple Music’in Android mobil işletim sistemine sahip telefonlara da gelebileceği konuşuluyor. Bu durumda müzik bulan uygulama Shazam; Android sürümünü de güncellemek zorunda kalacak.

Shazam tarafından bulunan müzikler Apple Music ile de görülebilecek. Son olarak Apple Music ve iOS 8.4’ün yayınlanacağı tarihin belli olmasının ardından Apple Music ile kaç adet şarkının eş zamanlanabileceği de belli olmuş durumda.

Apple’da Başkan Yardımcısı olarak görev alan Eddy Cue, Twitter hesabı üzerinden Apple Music hakkında yöneltilen sorulardan birisine yanıt vererek mevzu bahis servisin önemli bir noktasına açıklık getirdi.

Taylor Swift konusunda da konuyla ilgili birtakım açıklamalar yapan Eddy Cue, iTunes Match’de olan özelliklerden bazılarının Apple Music’de olmadığını; fakat yeni servis ile iTunes Match gibi 25.000 şarkı eş zamanlama sınırı olacağını söyledi.

Huawei Honnor 7 Tanıtıldı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler