KIA'dan standartları yükselten blog sitesi: KIAMORE

KIA’nın resmi blog sitesi KIAMore, ünlü yazarları ve zengin içeriği ile sektöründe standartları yükseltiyor.

Yayınlanma: 01.07.2015 - 13:43
Abone Ol google-news

Kültür sanat gündemine ilişkin yazıların, festival, galeri ve yeni mekanların haberlerinin yanı sıra Ayhan Sicimoğlu’ndan izlenimler, Yekta Kopan’dan yorumlar, Vedat Milor’dan lezzet yazıları, Aylin Aslım’dan müzik yazıları KIAMore’da okuyucularla buluşuyor.
 
KIA Türkiye’nin resmi blog sayfası KIAMore, sanat, günlük yaşam, ünlülerin deneyimleri gibi bir çok konu ve konsept hakkında yazıları okuyucularla buluşturuyor.
 
Bir otomotiv bloğunun ötesinde lifestyle online dergi kurgusu ile geliştirilen KIAMore platformunda; trend mekanlar, keşfedilmesi gereken yerler, okuma listeleri, seyahat notları,  öneriler, pratik bilgiler gibi kullanıcıya yarar sağlayan birçok içerik yer alıyor.
 
Türkiye otomotiv endüstrisinde de bir ilk olan KIAMore’da, Ayhan Sicimoğlu, Yekta Kopan, Aylin Aslım aktif olarak yazılar yazıyor. Burcu Esmersoy, Vedat Milor gibi ünlüler de zaman zaman yazıları ile KIAMore sayfasına değer katıyor.
 
KIA Türkiye; daha azıyla yetinmeyip standartlarını yükseltmek isteyenleri, şehri, sanatı ve en yeni mekÂnları keşfetmek isteyen herkesi KIAMore blog sitesine bekliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler