Yeni model Sony Xperia’lar ne zaman tanıtılacak?

Sony Xperia kısa bir süre önce Twitter üzerinden yeni gelecek model ile ilgili bir duyuru yaptı.

Yayınlanma: 01.08.2015 - 22:36
Abone Ol google-news

5.5¨ veya daha büyük Full HD çözünürlükte bir ekrana sahip olacağı iddia edilen C5 Ultra modelinin beklenen diğer özellikleri 1.7 GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli Cortex-A53 işlemcisine sahip MediaTek MT6752 yongaseti, 2 GB ana belleği, 16 GB dâhili depolama alanı şeklinde.
Arka kısımdaki ana kameranın 13 MP olacağı iddia edilirken ön kısımdaki kamera için iddialar 5 MP ve 13 MP şeklinde ikiye ayrılıyor.
3 Ağustos tarihinde tanıtılacak yeni Xperia’ya ait bilgiler için beklemede kalmaya devam edin. Bu tweetin ardından ise ilk akıllara gelen cihaz Xperia C5 Ultra oldu.
Daha önce Sony Levander adıyla andığımız çerçevesiz modelin sızıntıları son zamanda oldukça yoğunlaşmıştı. Paylaşılan görselde ise; “İyice odaklan saliseler içerisinde fotoğraf çekmek için yeni bir yol geliyor” şeklinde çevirebileceğimiz bir metin yer alıyor.
Daha önce bu bağlantıda yer verdiğimiz haberde C5 Ultra modelinde ön kamera flaşı bulunacağını sizlerle paylaşmıştık. Fotoğraf çekme yetenekleri üzerinde durarak paylaşılan Tweet’te duyurunun 3 Ağustos tarihinde yapılacağı belirtiliyor.

One Plus 2 ön sipariş rekoru ile bir hayli iddialı!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler