Yeni iPhone’lar ne zaman tanıtılacak?

Daha önceki Apple tanıtımlarının tarihlerini doğru açıklayan BuzzFeed’in haberine göre iPhone’un merakla beklenen 2015 Etkinliği 9 Eylül’de yapılacak.

Yayınlanma: 09.08.2015 - 21:22
Abone Ol google-news

Bu tanıtımda; iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve iPhone 6c’nin tanıtılması beklenirken yeni nesil Apple TV ve yeni iPad’ler ile Apple deyim yerindeyse tam saha baskı yapmış olacak.
Dünyanın en büyük iki telefon üreticisi Apple ile Samsung’un arasındaki rekabet 2015’te daha da kızışmış durumda. Galaxy S6 ve S6 Edge modellerinin yanı sıra 13 Ağustos’ta tanıtacağı Galaxy Note 5 ve S6 Edge Plus modelleriyle gövde gösterisi yapan Samsung’un en büyük rakibi Apple’ın nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyordu.
İddialara göre bu bekleyiş uzun sürmeyecek. Yeni iPhone 6s’te Force Touch teknolojisinin yanı sıra safir ekran koruması, daha büyük ana bellek kapasitesi, sağlamlaştırılmış bir polikarbonat kasa bulunması bekleniyor.
Tasarım yönünden pek bir değişikliğe uğramayacak olan yeni iPhone’larda sır gibi saklanan yeni teknolojilerin ne olduğu ise merakla bekleniyor.

Galaxy S7, AnTuTu rekoru mu kırdı?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler