Samsung Gear S2 gelecek

Samsung etkinliğinde dikkat çekici bir ürün karşımıza çıktı.

Yayınlanma: 13.08.2015 - 23:30
Abone Ol google-news

Tanıtımda; boy gösteren cihazın Samsung Gear S2 olduğu söylenirken yuvarlak ara yüze bakıldığında S Health ve S Planner gibi Samsung uygulamalarının varlığı göze çarptı.
Samsung; Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+’yı tanıttığı Unpacked etkinliğinde sürpriz bir duyuru gerçekleştirdi. Şirket etkinliğin sonunda yuvarlak ekranlı bir akıllı saati ekranlara yansıttı.
Paylaşılan fotoğraflar itibarıyla metal bir tasarıma sahip olacak gibi gözüken Samsung Gear S2’nin asıl tanıtımı şirketin 2 Eylülde IFA 2015 kapsamında Berlin’de gerçekleştireceği etkinlikte olacak.
Cihaza dair detayların da bu etkinlikle birlikte gün yüzüne çıkması bekleniyor. Tizen işletim sistemiyle çalışan akıllı saat zengin ara yüz seçeneğiyle geliyor.
Gear S2’nin yan bölümünde ayrıca iki adet fiziksel tuş yer alıyor. Yayınlanan görüntülerden yola çıkarak yine de Gear S2 hakkında bazı değerlendirmeler bulunabiliriz.
Metal kasa ve tam yuvarlak OLED ekranın yer aldığı akıllı saat görünüşe bakılırsa döndürülebilir bir çerçeveye sahip. Ara yüzdeki simgelerin de yuvarlak şekilde tasarlanması çerçevenin dönebildiğini gösteriyor.

Xiaomi yeni ürününü duyurdu!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler