iPhone 6s’in ana belleği ne kadar olacak?

Apple’ın Eylül ayında duyurması beklenen yeni nesil cihazı iPhone 6s’te yalnızca 1 GB ana belleğe yer verilebileceği bilgisi sızdırıldı.

Yayınlanma: 16.08.2015 - 22:20
Abone Ol google-news

Ekran görüntüleri kolaylıkla değiştirilebilmekte bu nedenle tablo ile ilgili kesin olarak konuşmak doğru olmayacaktır. iPhone adlandırmalarında; “s” takısı alan cihazlar genellikle performans artışı sunuyor, adında; “s” takısı bulunmayanlar ise yeni tasarımla ön plana çıkıyor.
Söylentilere göre iPhone 6s’te tasarım aynı kalacak; ama Force Touch teknolojili ekran ve 12 MP çözünürlüklü ana kamera bulunacak.
Apple fanları merakla yeni nesil iPhone’ları bekliyorlar. Apple’ın yeni akıllı telefonları büyük ihtimalle Eylül ayında düzenlenmesi beklenen Apple etkinliğinde tanıtılacak.
iPhone 6s ile ilgili internete sızan son bilgi şaşırttı. Popüler test uygulamalarından Geekbench 3’ten alınan ekran görüntüsüne bakılırsa iPhone 6s’te yalnızca 1 GB ana bellek bulunmakta. Önceki nesil iPhone’larda da 1 GB ana bellek vardı. iPhone 6s Plus’ta da; 1 GB ana bellek tercih edilmişti.

Bir silahı ağır çekimde izlediniz mi?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler