Windows 10 kullanım oranları belli oldu

Bilgisayar yazılımı alanında Windows işletim sistemi ile Dünya’da açık ara lider olan Microsoft, geçen ayın 29’unda Windows 10 güncelleştirmesini yayınlamıştı.

Yayınlanma: 18.08.2015 - 16:17
Abone Ol google-news

Bugün Windows 10 kullanım oranına ait yeni bir haber yayınlandı. Yayınlanan habere göre tüm Dünyadaki Windows 10 kullanan bilgisayar sayısı 50 milyonu geçmiş durumda.
Haberde verilen rakamlar oldukça etkileyici. Ayrıca Microsoft’un daha fazla cihaz için Windows 10 güncelleştirmesi vermeye başladığı dolayısıyla Windows 10 kullanan cihaz sayısının hızla artmaya devam edeceği belirtiliyor.
Microsoft, Windows 10 güncelleştirmesini ilk etapta Windows Insider Programı kullanıcıları için ikinci etapta ise “Windows’u Alın” uygulaması ile rezervasyon yapan kullanıcılar için sunulmaya başlandı.
Bugünlerde ise kullanıcılar; “Windows’u Alın” uygulaması üzerinden Windows 10 güncelleştirme bildirimleri almaya başladı.
Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi ile karşılanan Windows 10 güncelleştirmesi Microsoft’un da deyimi ile “Tarihin en büyük güncelleştirmesi” olmaya aday.

Apple’dan yeni klavye ve fare geliyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler