BlackBerry’den iki yeni Android telefon

Telefon dünyasının sürekli yeni bir şeyler deneyip asla bıkmayan markası BlackBerry’den iki yeni Android işletim sistemli model göründü. BlackBerry Venive ve BlackBerry Passport’un yeni modellerinin detayları ve görselleri haberimizde.

Yayınlanma: 20.08.2015 - 11:54
Abone Ol google-news

Yukarıdaki görsel aslında oldukça tanıdık. BlackBerry’nin Passport isimli modeline oldukça benzeyen bu cihaz, BlackBerry yeni QWERTY klavyeli modeli. Henüz ismi tam olarak belli değil ancak Passport 2 olarak bile piyasaya çıkabilir. Telefon sektöründe son yıllarda umduğunu bulamayan BlackBerry bir kez daha şansını deneyecek. Firmanın yeni modellerini IFA’da sergilemesi bekleniyor. Ancak tek model bu değil. Bir de aşağıda görebileceğiniz Venice isimli ikinci bir model var. O model ise standart akıllı telefon formatında yani tamamı dokunmatik bir ön yüzeye sahip. Bu görsellerin kaynağı ise artık tüm teknoloji sektörünün yakından tanıdığı ünlü Twitter kullanıcısı @evleaks.
BlackBerry Venice olarak adlandırılan modelde ekran kıvrımları var gibi görünüyor. Samsung tarafında gördüğümüz kıvrımlı ekranın rakibi BlackBerry tarafından gelebilir. Oldukça şık görünen model, IFA 2015’te sergilendikten sonra Kasım ayında Amerika’da AT&T operatörü aracılığı ile satışa çıkacak. Her iki modelde de Android 5.x Lollipop sürümü yer alacak. Modellerin teknik özellikleri, ekran boyutları, fiyatları, işlemcileri gibi verileri henüz yayınlanmadı. Her iki modeli de IFA 2015’te göreceğiz.

iPhone 6s bükülecek mi? – Video


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler