iPod, Apple mağazalarından kalkıyor!

Bir dönem Apple’ın en çok satan ürünü ve iPhone’dan önceki en popüler ürün olan iPod’lar, Apple mağazalarında yer değiştirecek. Bazı mağazalardan ise kalkacak. Bu değişikliğin sebebi yeni gelecek olan iPhon, iPad modelleri ve tabii ki Apple Watch.

Yayınlanma: 25.08.2015 - 10:58
Abone Ol google-news

iPhone ve iPad’in yaygınlaşmasıyla satışları günden güne düşen iPod’lar artık Apple’ın önem verdiği bir ürün olmaktan çıktı. Telefon ebatlarının büyümesiyle kullanıcılar artık yanlarında sadece bir ürün taşımak istiyor. Bununla beraber Spotify ve Apple Music gibi servisler, taşınabilir müzik çalarları olumsuz yönde etkiliyor. Online müzik dinleme servisleri mobil ve masaüstü platformlarda kullanılabildiği için sıkça tercih edilmeye başlandı.
Durum böyle olunca Apple, yeni ürünlerine yer açmak adına iPod modellerinin yerini değiştirmeye karar verdi. Bazı mağazalardan ise iPod tamamen kalkacak. Ancak iPod’lar tamamen gözden çıkarılmış değil. İstediğiniz iPod modelini yine satın alabileceksiniz fakat mağazalardaki görünürlüğü azaltılacak. iPod’ların yer değiştirmesiyle ortaya çıkacak yeni alanlara karışık olarak iPhone, iPad ve Apple Watch ürünler, demoları ve aksesuarları koyulacak. Söz konusu bu yenilik önümüzdeki günlerde uygulanmaya başlanacak. Türkiye’deki Apple mağazaları da bu değişiklikten etkilenecektir.

iPad için ekranlı kılıflar yolda!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler