iPhone 6s’e Çin’den doğrulama geldi!

Apple’ın merakla beklenen yeni telefon modelleri iPhone 6s ve iPhone 6s Plus hakkında önemli bir haberimiz var. Çin’den gelen bilgilere göre modellerin tahmin edilen bazı özellikleri doğrulandı. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın satış tarihleri belli oldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Yayınlanma: 27.08.2015 - 12:32
Abone Ol google-news


Son bir aydır teknoloji gündemini meşgul eden iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modelleri hakkında ortaya atılan iddilara sonunda resmi sayılabilecek bir ağızdan doğrulama geldi. En başından başlayarak bu modeller hakkındaki kesinleşen bilgileri sizlere aktaralım. İlk olarak iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin resmi olarak Apple tarafından lanse edileceği tarih olarak ortaya atılan 9 Eylül tarihi hakkında hala net bir bilgi yok. Fakat yeni modellerin Çin’de satışa çıkacağı tarih olarak 18 Eylül ve 25 Eylül tarihlerinin altı çizildi. Muhtemelen iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, 1 hafta arayla satışa çıkacak gibi duruyor.


Satış tarihine ek olarak 2 GB RAM, Force Touch özelliği, 12 MP kamera detayları kesinleşti. Haberin kaynağı Çin’in telekom şirketlerinden biri olan China Telekom. Yine daha önce size aktardığımız pembe renk seçeneğine ilişkin kesin bir bilgi hala yok. China Telekom, pembe/gold karışımı yeni renk için net bir bilgi vermedi. İki yeni modelde de Apple’ın yeni A9 çipseti olacağı söylendi.
Şimdi asıl merak konusu olan şey şu; Apple’ın Force Touch’ı yeni iPhone modellerinde kullanacağını öğrendik ancak ZTE ve Huawei, Force Touch özelliğine sahip yeni telefonlarını Apple’dan önce mi satışa sunacak? Daha fazlası için takipte kalın.

Xperia Z5’in kamerasına dikkat çekiliyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler