Gmail kullananlara müjdeli haber

Dünyanın en çok kullanılan e-posta servisi Gmail, Android işletim sistemli akıllı telefonlar ve tabletler için güncelleniyor. Bu güncelleme Gmail’e iki yeni özellik kazandıracak. Bir tanesi “Engelleme” diğeri ise “Abonelikten çıkma”. Bu iki yeni özelliğin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. Gmail’de engelleme ve abonelikten çıkma özellikleri haberimizde.

Yayınlanma: 24.09.2015 - 11:58
Abone Ol google-news

Google’ın e-posta servisi Gmail, dünyanın en çok kullanılan e-posta servisi. E-posta konusunda oldukça başarılı olan bu servis kullanıcıları memnun edecek iki yeni özelliğini duyurdu. Resmi blog sayfası üzerinden duyurulan bu özellikler, önümüzdeki hafta Google Play Store üzerinden Android cihazlar için yayınlanacak. Söz konusu özellikler zaten uzun süredir bekleniyordu. Aşağıda Google’ın hazırladığı görsellerle “Engelleme” ve “Abonelikten çıkma” özelliklerinin nasıl çalıştığını görebilirsiniz.


Bahsedeceğimiz ilk özellik “Engelleme” özelliği. İstemediğiniz kişiler artık e-postaları ile sizi rahatsız edemeyecek. Gelen e-postaları gönderen kullanıcıları sadece iki dokunma ile engelleyebileceksiniz. E-postalar otomatik olarak “Spam” klasörüne gönderilecek. Eğer fikrinizi değiştirir ve kişinin engelini kaldırmak isterseniz, Ayarlar içerisindeki “Engellenenler listesi” bölümünden engeli kaldırabileceksiniz.
Duyurulan bir diğer özellik ise “Abonelikten çıkma” özelliği. Bu özellik Gmail’in tarayıcı sürümü için bir süredir zaten vardı ancak artık Android cihazlara geliyor. Eğer bir şekilde istemediğiniz bir e-posta listesine kaydolduysanız veya herhangi bir yerden istemediğiniz e-postalar geliyorsa artık buna katlanmak zorunda değilsiniz. Yine Gmail’in önümüzdeki hafta güncellenecek olan Android uygulaması içerisinden sadece 2 dokunuşla e-posta listelerinden çıkabileceksiniz. Böylece istemediğiniz e-postaları artık almayacaksınız.

En çok kullanılan mobil uygulama hangisi?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler