Lenovo Phab Plus geliyor

Lenovo Phab Plus yakın bir zaman içinde kullanıcılarla buluşacak. O zamana kadar beklemeden önce telefonla ilgili bilgileri sizlere aktaralım. Hepsi ve daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 08.10.2015 - 07:39
Abone Ol google-news

Lenovo Phab Plus; 6.8 inçlik bir ekranla gelecek. Telefon yalnızca Hindistan’da satışa sunulacak. Telefonun satış fiyatı ise 283 Dolar yaklaşık olarak 844 TL olacak.
Lenovo’nun bu cihazı Phablet; -yani Telefonla tablet arasında anlamında- kategorisinde yer alıyor. Telefon orta seviye özelliklere sahip.


Telefon Ağustos ayında gerçekleşen IFA 2015’te ilk olarak karşımıza çıkmıştı. Phablet model telefonlara ilginin giderek arttığını görmekteyiz.
Çinli şirket Lenovo’nun bu model telefonu, Amazon’un Hindistan sitesinde de gözüktü. 6.8 inçlik ekran tüm dikkatleri üzerine çekecek cinsten bir telefon olarak karşımıza çıkıyor.
Telefonda Qualcomm’un Snapdragon 615 yongaseti yer alıyor, bu yongasetinde 8 sekiz çekirdekli 1.5 GHz hızında çalışan bir işlemci bulunmakta.
Adreno 405 grafik işlemcisi yongasetinin içinde yer alıyor. 2 GB ana bellek, 32 GB dâhili depolama alanı, depolama alanı micro SD kart girişi ile arttırılıyor.
13 megapiksel arka kameranın diyafram değeri f / 2.2. 5 megapiksel de ön kamere bulunuyor. 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, GPS, ve 3500 mAh batarya da telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor. Android Lollipop 5.0 telefonun işletim sistemi.

Windows 10 Mobile’ın ekran görüntüleri sızdı!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler