InFocus M812 Premium satışa çıktı!

InFocus M812 Premium model akıllı telefon satışa çıktı. Telefonla ilgili gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 15.10.2015 - 19:02
Abone Ol google-news

InFocus M812 Premium, Hindistan’da satışa çıktı. Telefonun fiyat etiketi ise 310 Dolar yaklaşık olarak 915 TL. Yeni model akıllı telefon SnapDeal üzerinden alınabiliyor. ABD kökenli firma, yeni model telefonlarını sadece Hindistan üzerinden satışa sunuyor.


Bilindiği üzere telefon üreticileri için Çin ve Hindistan Pazarı büyük bir gelir anlamına geliyor. Telefon 1 Ekim tarihinde Hindistan’da satışa sunulacaktı; lakin yaşanan bazı nedenlerden dolayı telefonun çıkış tarihinde bir gecikme yaşandı. Gecikme fazla sürmedi sadece 1 hafta sürdü.
Şimdilik sadece telefon; Snapdeal üzerinden satın alınıyor. İlerleyen zamanlarda diğer Ülkelerde’de satışa sunulması bekleniyor. InFocus, M812 Premium için: “Şu ana kadar ürettiğimiz en ikonik telefon” açıklamasında bulundu. InFocus M812 Premium’un teknik özellikleri ise şunlar: 2.5 GHz hızında dört çekirdekli işlemciye sahip Snapdragon 801 yongaseti, 3 GB Ana bellek, 16 GB dâhili depolama alanı, 128 GB’ye kadar micro SD kart desteği, 5.5 inçlik Full HD ekran, Corning Gorilla Glass 3 ekran kaplama, 13 megapiksel Sony kamera, 8 megapiksel ön kamera, Android Lollipop 5.0 işletim sistemi.

Tag Heuer akıllı saat geliyor: Connected


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler