Nexus 9 Tableti nasıl ucuza alırsınız?

Nexus 9 Tableti nasıl ucuza alacağınızı mı düşünüyorsunuz? Cihazı ucuza satın almanın tek bir yolu var o da haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 15.10.2015 - 19:03
Abone Ol google-news

Nexus 9 tablet mi satın almak istiyorsunuz? Tek yapmanız gereken şey Popüler Alışveriş Sitesi Amazon’un sitesine uğramak. Amazon’u ziyaret ettiğimizde popüler tablet Nexus 9’un piyasaya oranla yüzde 25 daha indirimli bir fiyata satıldığını görüyoruz.


Neuxs 9 kısa bir süre Google’ın en son ki taşınabilir cihaz işletim sistemi Android 6.0 Marshmallow’a da kavuşmuş olacak. Google, bundan birkaç hafta once gerçekleştirdiği Etkinlikte yalnızca 2 adet telefon değil daha pek çok şeyi de teknoloji severlere tanıtmıştı.
Nexus 8 Tablet de bu Etkinlikte ortaya çıkmış; lakin herhangi bir çıplak gözle cihaz görülmemişti. 2013 model Nexus 9 ve Nexus 7’ye sahip olanlar için bu haberimiz önemsiz gibi gözükse de şu aralar Nexus 9 almak isteyenler için haberimiz yardımcı olacağa benziyor. Nexus 9’un normal fiyatı 479.99 Dolar yani yaklaşık olarak 1415 TL, cihazın Amazon’daki fiyatı ise 347 Dolar yani yaklaşık olarak 1025 TL. Nexus 9 almak isteyenler mutlaka bu fiyat farkını göze almalı.

Oppo’dan canavar gibi telefon: Oppo R7s


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler