Microsoft’tan Windows Phone açıklaması

Redmondlu teknoloji şirketi Microsoft; geçen hafta itibariyle bir Windows Phone Etkinliği düzenlemişti. Etkinlik sonrası Windows Phone ile ilgili önemli bir detay açığa çıkmamıştı. Konuyla ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 15.10.2015 - 19:05
Abone Ol google-news

Microsoft yeni model telefonları; Windows Phone 950, Windows Phone 950 XL ve Windows Phone 550’yi gelecek ay içinde satışa çıkaracak. Telefonla ilgili tanıtımları detaylı bir şekilde yapan Şirket sadece Dağıtıcılarla ilgili bir açıklama yapmamıştı.


Eğer şu an halen halihazırda bir Windows Phone kullanıcıysanız Aralık ayını beklemek durumundasınız; çünkü Microsoft Aralık ayı itibariyle Windows 10’u kullanıcıların kullanımına sunacak. Telefona ön siparişe sahip olmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmamanızda fayda var.
Gelen bilgilere göre Microsoft; telefonu ön siparişle alacak kullanıcılarına bir sürpriz yaşatabilir. Gelecek ay itibariyle Microsoft hem telefonun hem de işletim sisteminin hangi firmalar tarafından dağıtılacağı ile ilgili bilgileri paylaşacak. Microsoft’un yeni model telefonlarında Lumia takısını kullanmaya devam edeceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Toshiba’dan Surface Pro 4’e rakip: DynaPad


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler