GoPro Awards ile en iyi videolara ödül verecek!

Aksiyon kamerası kavramını ortaya atarak yeni bir akım başlatan GoPro, yeni bir kampanya duyurdu. GoPro Awards olarak adlandırılan bu kampanyada, en iyi fotoğraf, klip ve videolara ödül verilecek. Detayları haberimizde.

Yayınlanma: 17.10.2015 - 19:44
Abone Ol google-news

GoPro, aksiyon kameraları ve uyumlu aksesuarları ile adeta bir tutku. Ufak boyutlu, suya ve darbeye dayanıklı yüksek çözünürlüklü kameralar ile video meraklılarına hitap eden marka, “GoPro Awards” isimli yeni kampanyasını duyurdu. Bu kampanyayı “GoPro Ödülleri” olarak çevirebiliriz.
Söz konusu kampanyada GoPro toplamda 5 Milyon Dolar ödül dağıtmayı hedefliyor. Ödüller 9 ana kategori altında 3 farklı şekilde değerlendirilecek. Aksiyon, macera, motor sporları, müzik, spor, hayvanlar, aile, gezi ve bilim olarak belirlenen ana kategorilere fotoğraf, klip ve video olarak katılmak mümkün olacak.


Kampanya kapsamında seçilen en iyi fotoğrafların sahiplerine 500 Dolar, en iyi kliplerin sahiplerine 1000 Dolar ve en iyi videoların sahiplerine 5000 Dolar ödül verilecek. Kaç kişiye ödül verileceği ile ilgili bir bilgi yok. Daha önce de belirttiğimiz gibi firma, kampanya kapsamında toplamda 5 Milyon Dolar dağıtacak.
GoPro Awards’a katılmak için herhangi bir bölge sınırı yok. Yani Türkiye’den de katılmak mümkün. Ancak tabii ki kaydettiğiniz görüntüleri çekmek için GoPro kullanmanız gerek.
Herhangi bir kafa karışıklığını önlemek için belirtelim, kampanya kapsamında belirtilen klip ve video kavramları arasında bir fark var. Klip olarak değerlendirilecek olan videolar, düzenlenmemiş, montajlanmamış videolar olarak kabul edilecek. Video olarak tanımlanan şey ise, montajlanmış, çeşitli efekt ve müzikler eklenmiş görüntüleri kapsıyor.

Internet Explorer’da “Kritik” güvenlik açığı ve yaması!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler