Lumia 950 ve 950 XL’in kamera örnekleri ortaya çıktı

ABD’li teknoloji devi Microsoft 6 Ekim tarihinde bir Windows Phone etkinliği düzenledi.

Yayınlanma: 17.10.2015 - 19:56
Abone Ol google-news

Bu etkinlikte öne çıkan cihazlar ise şunlardır: Lumia 950 XL, Lumia 950, Lumia 550. Microsoft özellikle Lumia 950 ve 950 XL model telefonları için şu açıklamalarda bulunmuştu: “Şu ana kadar ürettiğimiz en iyi kameraya sahip olan telefon” dedi.


İki telefonun arka kamerası 20 megapiksel PureView destekli Carl Zeiss optik lense sahip. Lensin diyafram ayarı ise F / 1.9. Üçlü Led flaşlı kamera 4K videoyu destekliyor.
İki telefon da hâlen satışa çıkmış değil. Pazara çıkacak olan telefonlar kamera konusunda Gerçek Yaşamdan kesitler içereceğe benziyor.
Microsoft bugün itibariyle resmi olarak Kamera örneklerini de sızdırdı. Yeni cihaz; gelişmiş bir fotoğraf ve video kalitesine sahip.
Kamera örneklerine bakılınca cihazda hem donanımsal hem de yazılımsal olarak kamera iyileştirmesinin olduğu gözlenmekte.
Ayrıca kamera kendi içinde renk ve pozlama ölçümlerine ve odaklanma özelliklerine sahip. LED flaş; 3 farklı renk karışımından oluşuyor: Kırmızı, Yeşil ve Mavi. Dâhili Optik İmaj Sabitleyici ve Gelişmiş Yakalama Modu kameranın özelliklerine olumlu anlamda katkı sağlıyor.

Samsung’dan tablet sürprizi!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler