Electronic Arts’ta açık var!

Ünlü oyun yapımcısı Electronic Arts firmasında önemli bir çatlak var. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 18.10.2015 - 22:52
Abone Ol google-news

Electronic Arts’ın veri merkezine bir hack saldırısı düzenlendi. Bu saldırı ile beraber firmaya ait önemli bilgilerin ve projelerin de ele geçirildiği ortaya çıktı.
Hâlen Dünyada popülerliğini devam ettiren firma özellikle her yıl Fifa serisi ile sezona adeta damga vuruyor. Özellikle bu açık firmayı zor durumda bırakmış durumda.
Firmanın zor durumda kalmasının tek bir sebebi var, Origins hesabı. Bilgisayar, Xbox, PlayStation sahiplerinin oyunu çoklu oyuncu olarak oynayabilmesi için Origins hesabına sahip olmaları gerekiyor.


Origins hesabı olmadan oyunu Çoklu Oyuncu olarak oynayabilmeniz mümkün değil. Tüm kullanıcıların önemli bilgileri Origins hesabı üzerinden ele geçirildi.
Electronic Arts yaptığı açıklama ile oluşan hack saldırısının da önüne geçeceklerini belirtti. Şimdilik ne olur bilinmez ama yaşanan açık oyun performansını da ciddi anlamda etkilemeye başladı.
Fifa oynarken yaşanan donma ve gecikme sorunlarının da bu açıktan dolayı oluştuğu iddia edilmekte. Ortam güvenli hale gelene kadar Çoklu Oyuncu Modundan uzak durmak gerekeceğe benziyor. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

WordPress’in Akismeti neden aklanamadı?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler