Avast Windows 10 kullanıcılarını koruyacak!

Popüler Virüs Tarama Programı, Avast; Windows 10 kullanıcılarını koruyacak. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 24.10.2015 - 19:19
Abone Ol google-news

Windows 10 Mobile’ın dün ortaya çıkan BUILD sürümü yani ilk Windows 10 Çekirdek Sürümü önemli sorunları ve açıkları da beraberinde getirmişti. Bu sorunlardan dolayı elini çabuk tutmayan isteyen Microsoft; gelecek hafta itibariyle yeni BUILD sürümünü kullanıcılarla paylaşacak.


Özellikle Avast; Windows 10 Mobile konusunda yaşanacak olan sorunlar ve virüsler için Kullanıcılara tam destek vereceklerini duyurdu. Yani tıpkı Bilgisayarlardan alışık olduğumuz Virüs Koruma Programı aynen Windows 10’un Mobil sürümü içinde geçerli olacak.
Özellikle Windows 10 gibi bir işletim sisteminin açıkları içinde barındırması özellikle Windows 10’u kullanmak isteyen Kullanıcıların da kafasını bir hayli karıştırmakta. Windows 10’un yeni BUILD sürümündeki açık Microsoft’un Alışveriş Mağazasından gelmekte. Alışveriş Mağazasındaki Uygulamalarda yer alan Add-On virüsü; cihazlara kurulunca sistemi kasmaya ve yormaya başlıyor. Windows 10’un son sürümü RTM için Aralık ayını beklemeniz gerekiyor.

One Plus 2 güncellendi!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler