Meizu Blue Charm ne zaman geliyor?

Çinli telefon üreticisi Meizu’nun yeni model telefonu Blue Charm olacak. Konuyla ilgili gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 24.10.2015 - 19:25
Abone Ol google-news

Meizu Blue Charm Metal gövdesiyle satışa sunulacak bu da telefonun aşırı ısınma problemi yaşamasının da önüne geçti. Meizu Blue Charm şu özelliklere sahip: Mediatek Helio X10 yongasetine, Yongasetindeki işlemcilerin çekirdek hızları ise 2 GHz.
2 GB ana bellek de telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor. Telefon ön siparişe sunuldu. 2 Kasım itibariyle telefon ön siparişe çıkacak bu ön sipariş; Uluslararası Pazarla ilgili.


Aralık ayında da telefon resmi olarak satışa sunulmuş olacak. 16 GB’lik model; 175 Dolar yaklaşık olarak 502 TL’ye, 32 GB’lik modeli ise 205 Dolara yaklaşık olarak 588 TL’ye satılacak.
Telefon orta seviye bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Telefon renk seçenekleri olarak; Mavi, Gri, Altın, Pembe ve Beyaz renge sahip olacak.
Meizu orta seviye bir telefon ve Alibaba’nın YunOS işletim sistemini kullanıyor. Flyme 5.0 da bu telefonda kullanılan bir arayüz. 5.5 inçlik ekran Full HD; 1920×1080 çözünürlüğünde.

Instagram’dan 1 saniyelik video dönemi!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler