Sony Xperia’lar için Android 6.0’lar yolda!

Japon teknoloji devi Sony’nin cep telefonu markası Xperia; Xperia’lar için Android 6.0’lar az kaldı. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 26.10.2015 - 23:28
Abone Ol google-news

Geçen yıl duyurulan Android 5.0 Lollipop sürümü bazı hatalara neden olmuş ve hemen ardından Android 5.1 Lollipop güncelleştirmesi yayınlanmıştı. En son sürüm Android 6.0 Marshmallow.
Google tarafından Ekim ayının başında dağıtılmaya başlanan Android 6.0 sürümü için firmalar güncelleştirme takvimlerini de açıklamaya başladı.


Sony, Android 6.0 Marshmallow için bir güncelleştirme takvimi de yayınlamıştı. Ancak o takvim; Android 5.1’den Android 6.0’a geçecek olan modelleri içeriyordu.
Şimdi ise Xperia Blog isimli internet sitesinde paylaşılan bilgiye göre bazı Sony cihazları; Android 5.0 sürümünden direkt olarak Android 6.0 sürümüne geçiş yapacak.
Yani aradaki Android 5.1 sürümü de atlanacak. Böylelikle Android 5.1 güncelleştirmesi verilmemiş modellerin sahipleri beklemeden direkt olarak Android 6.0’dan faydalanabilecek.
Buna Xperia Z3 ve Z3 Compact da dâhil. İlk etap güncelleştirmeyi alacak cihazlar bunlar diğer modeller gelecek haftalar da güncelleştirmeyi alacak.

HTC One A9 Ön Siparişe sunuldu!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler