One Plus X çok beğenildi!

Çinli telefon üreticisi One Plus’ın X modeli çok beğenildi. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 26.10.2015 - 23:29
Abone Ol google-news

Konuyla ilgili bilgileri GizmoChina sitesinden aldık. One Plus CEO’su Liu Zuohu yeni bilgileri bizlerle paylaşmış oldu. One Plus X’de olan özellikler şunlar: MediaTek Helio X10 yongaseti, Yongasetindeki işlemcinin çekirdek hızı ise 2.2 GHz. 5 inçlik ekranın çözünürlüğü Full HD; “1920×1080”. Cihazda 2 GB ana bellek kullanılıyor.


32 GB dâhili depolama alanı micro SDXC kart girişi ile arttırılıyor. 13 megapiksel arka kameraya sahip olan cihazın; kamerası Sony sensör ve lensin diyafram değeri f / 2.0. 5 megapiksel ön kamera Selfieler için ideal.
3100 mAh batarya cihazın güç kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. Telefon; 250 Dolar yaklaşık olarak 728 TL fiyat etiketine sahip. One Plus; yıl bitmeden -2015- çok önemli telefonlarını tanıtarak yılsonunu erken kapattı.
One Plus’ın son tanıttığı model sadece X mi tabii ki değil One Plus Mini de Hindistan’da gerçekleştirilen etkinlikte tanıtıldı.
One Plus CEO’su: “Telefonlarımıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutluyuz. İlerleyen zamanlarda daha fazla telefon satacağımıza inanıyorum” şeklinde açıklama yaptı.

One Plus 2 OxygenOS 2.1.1 güncelleştirmesini alacak!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler