Oppo Neo 7 duyuruldu

Çinli telefon üreticisi Oppo’nun yeni model telefonu Neo 7 olacak. Konuyla ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 28.10.2015 - 15:07
Abone Ol google-news

Oppo Neo 7’nin öne çıkan özellikleri ise şu: Ayna gibi parlak bir Ekran ve orta seviye özellikle Android Lollipop işletim sistemi. Yeni telefon yakın bir zaman içinde tüm Dünya’da bir çıkış gerçekleştirecek.
Oppo’nun yeni model orta seviye telefonu Neo7 olacak. Telefon için ekranı Ayna gibi desek de bizce en önemli özelliği arka kapağının Ayna görevi görmesi.


Şaka yaptığımızı düşünebilirsiniz; ama bu anlattıklarımız gerçek. Bayan kullanıcıları hedef alan Oppo; olası Ayna bulunamaması durumunda kendisi devreye giriyor.
Gayet güzel bir özellik diyebiliriz. Telefonun ABD ve Hindistan sürümlerinin bir farklılığı ise ya teknik özellik ya da İsim yönünden olacak.
Ki bu özellikte Ayna Özelliği olacak. Oppo Neo 7’nin özellikleri ise şunlar: 1.2 GHz hızında çalışan 4 işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 410 yongaseti, 1 GB ana bellek, 16 GB dâhili depolama alanı, micro SD kart girişi ile depolama alanı daha da arttırılıyor son destek 64 GB.
Arka kamera 8 megapiksel Otomatik Netleme yapıyor ve LED flaşa sahip Ön kamera ise 5 megapiksel. 5 inç kapasitif ekranın çözünürlüğü ise qHD: “960×540”, batarya 2470 mAh.
Telefonun genel ölçüleri: 142.7 x 71.7 x 7.55mm ve 140 gram ağırlığa sahip. Android tabanlı Color OS 2.1 cihazın işletim sistemi. Yakın bir zamanda telefon ön siparişe sunulacak.

Android sahipleri de Apple Music kullanabilecekler


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler