Microsoft’tan yeni Sürpriz: Kurtarma Aracı

Redmondlu teknoloji devi Microsoft, yeni bir Kurtarma Aracını, Kullanıcıların kullanımına sundu. Konuyla ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 03.11.2015 - 12:37
Abone Ol google-news

Windows 10 Mobile için yeni bir BUILD yayınladı. Bu BUILD ile ilgili dün itibariyle sitemizde haberler paylaşmıştık. Microsoft; Windows 8.1, 8, 7 Phone kullanan Kullanıcılara, Kurtarma Aracı desteği verdi.
Kurtarma Aracı ile Windows Phone’unuzu Windows 10’a güncellediyseniz dilediğiniz vakit eski bir sürüme geçiş yapabilirsiniz.


Bunun için yapmanız gereken şeylerin başında Windows İşletim Sistemine sahip bir Bilgisayara sahip olmanız gerekiyor. Daha sonra Microsoft’un sitesine gidip Windows Phone Recovery’i indireceğiz.
Bilgisayara indirdiğimiz programı USB kablo vasıtasıyla Windows Phone’umuza bağlayacağız. Bağlantı tamamsa artık Windows 10’dan Windows’un eski sürümüne geçiş yapabilirsiniz.
Öte yandan bu program ile Windows Phone’un yaşadığı sorunları da ortadan kaldırabilirsiniz. Sony’nin buna benzer bir programı BootLoader buna benzer bir görevi görüyordu. Anlaşılan Kurtarma Modu artık telefonlar için vazgeçilmez bir araç hâline gelecek.

Windows 10, 120 milyon bilgisayara ulaştı!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon