Seo fiyatları neye göre belirleniyor, Seo mesleğinin yükselişi..

Çok uzak sayılmaz şöyle 3 - 4 sene kadar öncesine gittiğimizde İnternet'ten 1 gecede kurulmuş balon siteler, yakışıklı jenerik alan adları ile ne kadar kolay paralar kazanıldığını hatırlıyorum. Kazanılan paraları teknolojik başarı gibi anlatan kabarık web site sahipleri teknolojik naralar atıyorlardı. Peki sonra ne mi oldu?

Yayınlanma: 04.11.2015 - 07:45
Abone Ol google-news

 

www.seocu.com anlatıyor. Yazacaklarımızı dikkatle okuyun. 

İnternette Ticari Değişim Dönemi

Temeli boş, reklam tıklama amaçlı kurulmuş  web siteleri geçtiğimiz senelerde Google yapı taşlarının değişmesi ile İnternet ortamından yavaş yavaş kaybolmaya başladı. Hindistan başta olmak üzere dünya ayaklandı. Sitelerimiz nerede?  Otel,tatil  oyun, sağlık, haber gibi bir çok alanda
gelen sonuçlar bir yerel motel bir kasaba kliniği ve kişilerin kurdukları sade tatil blog'ları sonuçlarda gelmekteydi. İşte bu inanılmaz devrim ile internet dünyasında değişim başlamıştı. Artık gerçek anlamda doğal, sahici, kullanıcı odaklı sitelerden kalanlar listeleniyor idi.
 
Onlarca makale yazarın manasızca, sadece özgün yazı olsun  içeriklerinin doldurulduğu, hit araçları ile ziyaretçi çekenler, paralarınhavalarda uçuştuğu Backlink alan tüm siteler sonunda kırmızı kartı gördüler. Ardından 100.000 'lerce  şişirme web sitesi suların altında kaldı.
 
Artık İnternet yayıncılık anlayışı yeni bir döneme geçiyordu. İyi siteler, iyi yayıncılar ve bunlara ışık tutacak Seocu.com gibi profesyoneller sahneyi aldı.
 
 
 
Seo fiyatları nereye doğru gidiyor?  Seo fiyatlarını neye göre seçeceğiz?

Yukarıdaki tabloya göre artık İnternet' te kaybolmak istemiyor  ve bu müthiş eticaret ortamında var olmak istiyorsak web sitemiz için zaman ayırmaya başlama zamanı geldi. Seo çalışması yapacak firma ne kadar donanımlı ise web arama motorlarında yükselme oranı o düzeyde başarılı olacaktır. Şöyle bir benzetmeyle devam edebiliriz 3. lig teknik direktör ile Süper lig teknik direktör örneği gibi. Siz aslında bir Seo hizmeti alarak nasıl bir teknik direktör ile çalışma yapacaksınız buna karar vermeniz gerekmekte. Seo fiyatları linkini tıklayarak  Seocu.com fiyat tablosuna göz atabilirsiniz. Geniş bir Network'e sahip olan Seocu.com tüm operasyonu kendi iç bünyesinde gerçekleştirmektedir.
 
Alt yapısı, teknolojik donanımı ve uzman seo ekibi ile hizmet veren bir firmadır.



Avrupa'nın En Büyük İnternet Kullanıcısına Sahibiz,

İnternet aslında ülkemizde çok kullanılsa da geç keşfedilen ticari kaynaklardan biridir aslında. Belli başlı bazı marka ve web siteleri haricinde son 3 - 4 seneye kadar yatırım anlamında bakir kalmış bir ortam durumundayken şimdi gerçek anlamda büyük oyuncuların, melek yatırımcıların rol aldığı bir ortam halinde gelmiştir. O halde perdelerin arkasında neler oluyor bir kere daha sizlere  hatırlatma olsun. Büyük bir potansiyele sahibiz ve en kısa sürede İnternet ortamının kurallarına göre geç kalmadan oyna girin. İnternette kaybolmayın.
 
 
Konu Yazar : SEOCU.COM / Kurumsal Seo Danışmanlığı
 
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler