Batman: Arkham Knight alanlar iade edebilecek!

Oyun dünyasında pek alışık olmadığımız şekilde gündeme gelen Batman: Arkham Knight oyunu için iade süreci başlatıldı. Oyunu satın aldıysanız ve sorunlardan sıkıldıysanız, ödediğiniz rakamı iade alabileceksiniz. Ancak bir istisnası var.

Yayınlanma: 04.11.2015 - 10:37
Abone Ol google-news

Warner Bros’un geçtiğimiz yaz aylarında duyurduğu Batman: Arkham Knight oyunu, sevenleri hiç memnun etmemişti. Oyun, performans ve optimizasyon sorunları sebebiyle satıldığı platformlardan kaldırılmıştı. Geçtiğimiz hafta oyun için yeni bir çıkış tarihi belirlenmişi. 28 Ekim olarak belirlenen bu tarihte oyun güncellenmiş ve sorunların çözüldüğü bir versiyon ile tekrar yayınlandı. Ancak beklentiler karşılanmadı.


Oyunun sistem gereksinimleri bölümündeki özelliklere sahip bir bilgisayarda bile, Batman: Arkham Knight, ne yazık ki performanslı bir şekilde çalışamıyor. 28 Ekim tarihinde yeniden duyurulan oyun, iddia edildiği gibi düzeltilmedi ve tabii ki oyuncular memnun edemedi. Bunun üzerine Warner Bros, oyun için iade sürecini başlattı. Eğer Batman: Arkham Knight oyununu satın aldıysanız, ücreti iade alabileceksiniz.
Batman: Arkham Knight oyununun performansından memnun kalmayan oyunlar, 2015 yılı sonuna kadar oyunu iade edebilecek. Ancak bu zorunlu değil, eğer oyundan memnunsanız, oynamaya devam edebilirsiniz. Fakat iade etmeyi düşünüyorsanız bir istisnası var. Eğer oyunun yeniden elden geçirilmesini beklerken DLC satın aldıysanız, bu DLC paketlerinin iadesi söz konusu olmayacak. Warner Bros, sadece oyunun kendi ücretini iade edecek. Bu gelişme Steam üzerinden yayınlandı.

Microsoft 2 yeni Amiral Gemisi Telefonunu tanıtacak


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler